ІДЕАЛЬНІ свині ребра в духовці рецепт від шеф кухаря! Як приготувати свині ребра вдома?


For more great Instant Pot recipes, please visit InstantPotEasy.com

ІДЕАЛЬНІ свині ребра в духовці рецепт від шеф кухаря! Як приготувати свині ребра вдома? Вітаю вас глядачі та підписники …

30 replies
  1. @HymenTor
    @HymenTor says:

    Подивився, а коментар забув. Повернувся написати, бо це допомагає відео. Вподобайку ставлю одразу.
    Що по рецепту сказати? Воно коли смачно, то смачно. Видно які ніжні ребра, яка золотава картопелька, який густий соус. Голодним, від Андрія, рецепти не можна дивитись 😊

    Reply
  2. @user-ny9lo4bu7i
    @user-ny9lo4bu7i says:

    Дякую за котент. Я, аматор на кухні, рідні кажуть, те що я готую-це смачно і млжно вживати. Переглядаючі ваші відео я зростаю у своїх очах. Жінка смажить лавровий лист на сірниках, вже непогано, але, усі ваші побажання з того що смажити томат пасту окремо від цибулі і моркви-це гег))) дякую за гумор та гарні поради.

    Reply
  3. @raidenshogun9369
    @raidenshogun9369 says:

    Яка краса! Дуже дякую за відео! Хотілось би побачити французький цибулевий суп з грінками у Вашому виконанні! Рецепту українською я на ютубі не бачив, а дивитись поїхавших сусідів принципово не хочу.

    Reply
  4. @EXstremeR_RK
    @EXstremeR_RK says:

    Дивлюся інколи є теж одне зауваження чому б не в оттарену всипати ті всі індігрієнти і мені теж здалося що 3 грами чи 5 яка різниця . Тоді навіщо відтарювати бо ще раз здалося що це зроблено на власний розсуд тобто на око?

    Reply
  5. @user-tf2xx8mz3u
    @user-tf2xx8mz3u says:

    Андрію, виправ у заголовку відео хз яке "свині" на українське слово "свинячі". Бо ріже око і вухо чиясь (тільки не твоя!) неосвіченість.

    Reply
  6. @sashaboyar
    @sashaboyar says:

    Андрію, а як вам відправити речі на аукціони ваші, дам речі замість донату, бо вже досить програвати ))) доначу, доначу а ніж не отримую, може краще РПГ вам а ви мені ніж))

    Reply
  7. @tanjyshka38
    @tanjyshka38 says:

    Я є шанувальницею вашого кулінарного таланту. Соус обов’язково спробую приготувати й без сумніву він вийде чудовим. А от, що до ребер то невиправдано багато маніпуляцій. Раджу Вам поцікавитися рецептом приготування різдвяних ребер Скандинавії. Особисто я готую довгого приготування на низьких температурах від 8 до 24 годин. Мені так більше подобається, але є й щвидші рецепти. У скандинавських свинячих, різдвяних ребрах ще й шкірка/шкварка хрустка та ніжна має бути яка є найсмачнішим делікатесом у страві. А якщо ще з соусом маринадом погратися то у Вас точно власний шедевр вийшов би я думаю.

    Приготуйте при нагоді печінковий паштет. Такий щоб миммм як смачно 😊

    Reply
  8. @TheInkognito88
    @TheInkognito88 says:

    ахах, ну ти і Висоцька Українська, 40 граммів і 40 мм одне і теж))Грамми нашару сиплю, бо мені пох, ви так і робіть.Передивись що ти записуеш

    Reply
  9. @oksanavoziianova6571
    @oksanavoziianova6571 says:

    Не повірите,сьогодні купила ребра,думала стушити з капустою,але ваша ідея просто супер!Відклала на завтра,докуплю спецій.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *